ситопечат


За нас

sitopechat

M&M Vision е рекламна агенция с опит в рекламата и рекламните услуги от 2007 г. Ние сме екип от млади и ентусиазирани хора с дългогодишна практика в областта на рекламата и дизайна. В стремежа си за развитие и усъвършенстване с течение на годините и благодарение на създалата се възможност, ние решихме да направим наша ситопечатница за да можем да предложим на нашите сегашни и бъдещи клиенти по-добро качество, бързи срокове и конкурентни цени.
Създадохме печатницата за ситопечатни услуги за да бъдем гъвкави и независими от срокове, цени и качество на подизпълнители. Предлагаме разнообразие от текстил за да улесним клиентите и да предоставим една напълно завършена услуга.
Можете да ни се доверите напълно.
Нашите специалисти ще отговорят на всички въпроси относно Вашите нужди и подходящата технология за брандиране на Вашето лого върху текстил, рекламни материали и сувенири.
Имаме щастието да предложим услугите на нашите дизайнери, които с радост и вдъхновение ще създадат дизайн за щампа.

Предлагаме:

  • Директен ситопечат върху памучни изделиятениски, текстилни торби от памук, бельо, ризи, пикета и други .
  • Трансферен ситопечат върху изкуствени материиторби от нетъкан текстил, раници, сакове, шушлякови якета, шапки, бизнес чанти и други.
  • Директен ситопечат върху сувенири , изделия от ПВЦ, метал и хартияхимикалки, запалки, кутии, ефектни картони, хартиени торби, чадъри, дъждобрани и други.
Част от нашата работа може да разгледате в портфолио.

Повече информация относно предлаганите от нас услуги и технология за печат може да разгледате от меню ситопечатни услуги.

С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси. Не се колебайте да ни потърсите.
Адрес: София ул.Методи Кусевич 26
Тел: 02/ 444 66 55 ; 02/ 444 98 88
Моб: 0886 476 776
Имейл: info@screenprint.bg

Ситопечат от M&M Vision | Всички права запазени | © 2007 - 2018