ситопечат


За нас

sitopechat

Ние сме екип от млади и ентусиазирани хора с дългогодишна практика в областта на рекламата и печатните услуги. В стремежа си за развитие и усъвършенстване с течение на годините и благодарение на натрупания опит, можем да предложим на нашите сегашни и бъдещи клиенти по-добро качество, бързи срокове и конкурентни цени.
Предлагаме разнообразие от текстил и рекламни сувенири за да улесним клиентите и да предоставим една напълно завършена услуга.
Можете да ни се доверите напълно.
Нашите специалисти ще отговорят на всички въпроси относно Вашите нужди и подходящата технология за брандиране на Вашето лого върху текстил, рекламни материали и сувенири.

Предлагаме:

  • Директен ситопечат върху памучни изделиятениски, текстилни торби от памук, бельо, ризи, пикета и други .
  • Трансферен ситопечат върху изкуствени материиторби от нетъкан текстил, раници, сакове, шушлякови якета, шапки, бизнес чанти и други.
  • Директен ситопечат върху сувенири , изделия от ПВЦ, метал и хартияхимикалки, запалки, кутии, ефектни картони, хартиени торби, чадъри, дъждобрани и други.
Част от нашата работа може да разгледате в портфолио.

Повече информация относно предлаганите от нас услуги и технология за печат може да разгледате от меню ситопечатни услуги.

С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси. Не се колебайте да ни потърсите.
Моб: 0887 917 717
Адрес: София 1330, ул. Братин дол №15
Работно време:
09.00 - 18.00 ч.( от понеделник до петък )
Почивни дни: събота и неделя
Имейл: info@screenprint.bg

Тампонен и ситопечат Print Point | Всички права запазени | © 2018